Sjukt härligt:)

såå jäkla sköönt, det är så varmt. Man kan ba ligga i solen och njuta av det här, häärligt.
http://www.spik.biz/images/nyheter/sommar.jpg
Det här har jag väntat på hur länge som helst. :) Vad gör ni på såna varma dagar??


Back to Italy...

Ja, jag visste faktiskt inte att italienare,de flesta, var så äckligt kalla att de inte ens reagerar när BARN håller på att DRUNKNA:S helt sjukt. Och sen inte nog med det, så sitter de som om ingenting har hänt och äter/har det mysigt, medan de döda flickorna ligger bredvid. SNÄLLA gör något. Jag mår såå dåligt av det här. Åtminstonde kan de ju ringa ambulans.
Det där som jag skrev i förra inlägget om italien kunde jag ju gissa på att det va så men jag visste ärligt talat inte att de var såhär känslolösa. Jag kanske inte ska dra alla över en kam, men det kanske finns 1på 1000 som är lite mänsklig.

OOOOOHH att det finns såna människor, ni kan se och läsa på aftonbladet för jag kan inte lägga in bilden här, jag blir så arg.

Sluta blunda för sjuka saker.

Herregud, jag läste blondinbellas blogg om vad som hade hänt i Italien, Det händer såna saker dagligen, men alla blundar för det, det är lätt för oss att göra det men tänk på de som har utsatts för det. Tänk riktigt noga på hur det skulle kännas för dig. När jag läste hennes kommentarer så fanns det en massa sjuka som skrev att det delvis var hennes fel och att hon inte skulle skriva skit om Italien bara för att hon hade utsatts för det. HUR KALL KAN MAN VARA? det här händer överallt, men jag kan tänka mig att i italien så finns det inga såna gränser och ingen respekt för tjejer spec inte för blondiner som de anser (vill inte skriva det här egentligen men,) billiga, Det är HEMSKT.  Jag lider med henne, men jag fattar inte varför hon fortsätter, pengar har hon tillräckligt av och nu är det väl dags att tänka på sig själv. Det har inte hänt en gång, det har också påverkat hennes vänner eller vän. Jag hoppas hon återhämtar sig snart och börjar ta det mer försiktigt.

see yaah!!!

Fotboll, underbart roliga stunder asså...

Det är 6:26min fylld av hjärtknipande, sköna, roliga fotbollstunder.


vad tycks??

fattar ni PA?

jag förstår mig inte på playahead, gör ni? att logga in där är som att komma in till en annan planet, omogna och folk som inte har växt upp än. Inte nog med att de lägger upp bilder på sig där de nästan inte har någonting på sig, så är det fritt fram att lägga ut sin telefonnr på sidan också. Jag fattar inte riktigt hur långt folk kan gå!! vissa, eller de allra flesta lägger ut hela sitt liv där. Så om jag vill veta lite mer om en person, så är det bara att söka på PA för där hittar jag allt jag "letar" efter plus lite till...Det är så hemskt, förut var det bra, men nu har den gått för långt, sidan tillåter mer och mer, de borde tänka på ungomarna/barnen och sätta ut gränser. Det är min åsikt, jag blir så arg för man vet aldrig vart det slutar. 

Gör flygresan lite roligare:)


Brasilianska laget spelar på en flygplats, jag älskar såna reklam, fotboll är grymt.

RSS 2.0