Musiiic<3

Musiiic, I love iit. finns en låt för alla, för alla humör och alla dagar. För dåliga och för bra dagar. Saken är den att man bara måste hitta de rätta låtarna för de tillfällen. Jag älskar reggealåtar, de flesta höjer upp stämningen och det är det bästa med de. Just nu har bara lite svårt för att hitta de där reggae låtarna som "passar" mig, som jag fastnar för direkt.

The Voice!!

Inte för att jag var på the voice konserten, men jag såg den på tv, skulle aldrig få för mig att gå på såna roliga konserter. Det är synd för det skulle säkert bli helt underbart roligt. Saken är den att jag får panik av att vara på ett ställe där det bara finns fjortisar och wannabe förortsbarn, jag får panik. Iaf, konserter var hur skön som helst. Jag som satt framför tv:n tyckte sååå jäkla mkt om den. Colby O´Donis och Adam Tensta ägde scenen. The voice är grymma, jag älskar deras radiokanal och tv. Vad ska man säga, de har typ det mesta man vill se, sköna låtar, dans, bra artister,  intressant fakta. Skulle det vara lite fotboll med så skulle det vara perfekt:P
 
+
Var ni på the voice? hur klarar ni att vara på såna ställen?

Längesen, men den håller...

har ni sett när fotbollspelarna gör en egen låt tsms? inspelningen av den var hur sköön som helst, haha sitter fortfarande och skrattar. Jag kan sitta och kolla på den hur många ggr som helst utan att bli trött på den:) låten heter Love united. De är så söta när de ska sjunga, vissa är nervösa, hur sööta som helst, så hade man inte sett de annars.:)
hittade inte många klipp på backstage. Här är låten Love united
ÄLSKAR DEEEN!!!de fixade den år 2002, men den är lika grym, såg ni när de spelade in den?om inte så har ni missat någonting grymt skön, rolig och bra. Man fick se fotbollspelarna utanför plan och det älskade jag, de har huumor och man skulle lätt vilja umgås med de :P

FUUCK OFF!!

att folk kan vara så jäkla bra på att snacka skit om andra, DYGNET RUNT, jag ber er låt folk leva som de vill, only God can judge me, att ni inte kan fatta det. det värsta är att ju mer man hjälper folk ju mer skit får man senare tebax av SAMMA personer. OTACKSAMMA JÄÄÄÄÄVLAR, att vi ska få stå ut med er i resten av vårat liv. Hur länge ska jag behöva stå ut med era äckliga ansikten?

ÅÅNGEST!!

OOH jag hatar gymnasiet, jag har åångest. Vet inte ens vart de ligger och hur man kommer dit:S
varför ska jag vara så kräsen när det gäller vänner, det är svårt att hitta de äkta vännerna och ska man passa in så måste man kunna umgås med de lite "falska" också, men det går inte. Inte nog med det, jag har svårt för att plugga om jag inte kommer överens med lärarna, eller om de inte gillar mig:P :S Jag hatar det här, jag har ångeest som faaan, ibland undrar jag varför gymnasiet är viktig, även om jag vill bli någonting med läkare. Alla jag känner säger att gymnasietiden var den bästa, men de kanske var kamillionter som kom in snabbt i gymnasielivet. Jag är inge modetjej eller ngt i den stilen med tanke på hur populärt det där med mode är nuförtiden, JAG OORKAR INTE. Jag vill får det här överstökat speciellt de första månaderna då man har lärt känna varandra.

hur kännde ni inför gymnasiet och hur känner ni nu?

RSS 2.0